Frå Island til Sauda

Jakobsson foto & rammeforretning i snart 100 år, og presentasjon av årsskriftet 2015. Disse to tema var det mange som var interessert i. 118 frammøtte fikk høre Olafr Jakobsson fortelle om sin bestefar som dro fra Island og kom til Stavanger. Han fikk seg jobb ved Sauda Fjord Hotell under byggeperioden, og kjærligheten gjorde det til at han slo seg ned i Sauda. Det var interessant å høre om forretningen han startet, og generasjonene som har drevet den, og fremdeles drives av Olafr.

Etter drøs og sogelagsmat, var det tid for Syvert Bruknapp å presentere årsskriftet 2015. Etter 10 år som skriftstyrer og etter 10 utgivelser, takket Syvert for seg. Årsskriftet 2015 er det 35. i rekken.

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..